Site/Server Issues

Fight on... Fight on...
Status
Not open for further replies.

Boone

GM
Staff member
Joined
Apr 11, 2009
Messages
39,363
Reaction score
529
Points
1,894
Location
Greensboro, NC

Marine Corps Virginia


We had our server host make some changes to our server yesterday in order to improve mobile use speed and those changes are not playing well together. We were down from about 1am to 11am and I although the site is *mostly* up right now, I am still getting occasional 'Internal Server Error' messages when navigating through some functionality. Our server host is working the issue and we'll eventually get it figured out. Sorry for the inconvenience guys. The good news is that mobile access is blazingly fast compared to previously. If the site goes down again, we will communicate any updates through the Facebook BGObsession Group page.
 

Ax

The Ugly American
Joe Gibbs Club Member
Joined
Jul 22, 2009
Messages
14,853
Reaction score
106
Points
343

Wheeew! I thought I broke it!
 

Boone

GM
Staff member
Joined
Apr 11, 2009
Messages
39,363
Reaction score
529
Points
1,894
Location
Greensboro, NC

Marine Corps Virginia

I just had the site crash on me. I feel confident I am not the only one having issues. Could you guys please report when you are having issues so that we know it is going on (rather than waiting for a staff member to eventually figure out there is a problem)?

I have notified our server vendor that we continue to have issues.
 

Ax

The Ugly American
Joe Gibbs Club Member
Joined
Jul 22, 2009
Messages
14,853
Reaction score
106
Points
343

I was on around 5am, no issues.
5 minutes ago, got the server message.
Obviously, just got back on.
 

Boone

GM
Staff member
Joined
Apr 11, 2009
Messages
39,363
Reaction score
529
Points
1,894
Location
Greensboro, NC

Marine Corps Virginia

Thanks. Yeah - it went down for me briefly just a bit ago as well. So obviously there is still some kind of server setting issue going on. Thanks for being patient guys - we'll get it figured out here before long.
 

Boone

GM
Staff member
Joined
Apr 11, 2009
Messages
39,363
Reaction score
529
Points
1,894
Location
Greensboro, NC

Marine Corps Virginia

Has anyone had an issue where a thread they know to exist does not appear in their thread listings (ie... the thread was there the last time you visited, but suddenly 'disappears' and can't be found)?
 
Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Private conversations
Help Users
    You haven't joined any rooms.
    Chat 0
    Top